De eerste zwembeurt

Er is de voorbije dagen niet veel spannends gebeurd, dus er valt niet veel te schrijven. Enkel maandag hebben we een uitstap gedaan naar Genève Plage.

We zijn rond 11.00 u vertrokken en hadden veel keuze om onze handdoeken te leggen.

niet veel volk

Eens we een plaatsje uitgezocht hadden, hebben we ons goed ingesmeerd met zonnecrème en een half uurtje daarna zijn we het zwembad ingedoken. Zalig! In het begin wat fris, maar dat duurde gelukkig niet lang. Daarna zijn we terug naar onze handdoeken gegaan en hebben we ons laten opdrogen, wat geluierd, gelezen …

We begonnen toen wel wat honger te krijgen, dus ben ik in de rij gaan staan om onze lunch te bestellen. De rij was niet zo lang, maar het ging enorm traag. Maar goed, ik had tijd, het was een vrije dag, ik zou dadelijk lekkere sandwiches kunnen eten: gene stress. Tot ik aan de kassa kwam en bleek dat er geen enkele sandwich meer was. Enkel nog hotdogs en frietjes. Tot daar de keuzemogelijkheid. Lesje geleerd, volgende keer brengen we onze eigen picknick mee.

Ondertussen was het drukker geworden en lag de weide vol mensen en handdoeken.

wel veel volk

Genève Plage ligt vlak aan het meer en je kan dus ook in het meer zwemmen. Hubbie is gaan pootjebaden, maar het was toch net te koud om te zwemmen, dus dan maar terug het zwembad in en daarna naar het bubbelbad. Eens terug op onze plaats hebben we genoten van het uitzicht.

Advertenties

Een gedachte over “De eerste zwembeurt

Reacties welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s