Drie dagen in België – deel 1: Limburg

Zaterdagmorgen zijn we vertrokken voor een driedaagse trip naar België (en daarom zijn er geen berichten verschenen de afgelopen dagen). We hadden twee doelen: naar het communiefeest van ons nichtje gaan en naar de belastingen om onze brief te laten invullen, inclusief die van 2012. Het eerste is gelukt, het andere niet helemaal.

Maar goed, terug naar zaterdag. Om 03.45 u ging de wekker, om 04.45 u stonden we te wachten aan de tramhalte en om 06.00 u stonden we aan te schuiven om een plaatsje in het vliegtuig te veroveren. We zijn om 06.20 u opgestegen en een uur later in Brussel geland. Yep, zo vlot kunnen de dingen soms gaan.

Mama en papa stonden ons op te wachten en dan kon de trip naar Limburg beginnen, want daar was het reünie met broer, schoonzus en onze neefjes. We hebben lekker ontbeten met ons allen, fijn gebabbeld en alle updates gedeeld en ten volle genoten van het volledige gezelschap. ’s Middags nog een heerlijke maaltijdsoep gegeten en dan was het tijd om richting Zonhoven te gaan om onze spullen nog eens grondig door te nemen. We hebben de stapel ‘te verhuizen dozen’ kunnen reduceren, maar eigenlijk hebben we nog te veel…

Vermits we de volgende ochtend op tijd in Lier moesten zijn, gingen we in ons huis slapen (ons bed staat daar nog), zodat we ’s morgens alles op het gemak konden doen. Rond 18.00 u (of was het al later?) zijn we samen met mama en papa vertrokken en zijn we in Lier iets gaan eten (Funky Buddha blijft een geslaagde keuze). Eens terug ‘thuis’ sloeg de vermoeidheid toe en zijn we gaan slapen. Want ook de volgende dag zou vermoeiend genoeg worden.

Advertenties

Een gedachte over “Drie dagen in België – deel 1: Limburg

Reacties welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s