Update zondag 15/04

Vanmorgen stond de wekker wel weer (niet te vroeg, het was uiteindelijk wel zondag), zodat we naar de markt van Plainpalais konden gaan. Dat is een kleine markt met eten, met veel fruit en groenten. Maar er stond ook een kraam met falafel en hummus en tabouleh en andere geweldige gerechtjes en zelfs een kraam waar ze kürtőskalács verkopen, njam. Verder hebben we nog een mini-ananas gekocht en een brood, want we hadden nog niet ontbeten.

En dan terug naar de studio om onze nieuwe aanwinsten op te peuzelen. En verder te zoeken naar appartementen. En alles voor te bereiden voor drie bezoeken van volgende week. Voorbereiden is in mijn geval zoeken hoe ik overal met het openbaar vervoer geraak en dan de route ongeveer van buiten leren.

’s Avonds zijn we naar een restaurant gegaan dat een combinatie was van Italiaans (pizza’s) en Zuid-Amerikaans (Spaanstalige kaart). Het heet Galiano en het interieur was niet echt gezellig te noemen, maar het eten was lekker. Geslaagd dus. En dan was het weekend alweer voorbij.

Advertenties

Reacties welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s