Update zaterdag 14/04

En dan was het weekend. We waren van plan om een rondleiding in de gebouwen van de VN te volgen, maar we hebben toch gekozen om ons nog eens lekker om te draaien en verder te slapen. Onze interne wekker deed de rest.

Na het ontbijt hebben we samen verder gezocht naar appartementen, maar dan wel op www.glocals.com, een website vol expats. En interessante immoaanbiedingen. Diezelfde dag konden we twee appartementen bezoeken. Het eerste was super: om de hoek van waar we nu verblijven (dichtbij Carouge), groot genoeg, huisdieren toegelaten, een mooi uitzicht en een klein terras. Het tweede was minder interessant, vooral door de onpraktische indeling van het appartement. De helft van het ding was inkomhal, maar daar zijn we natuurlijk niet veel mee.

Toen die ‘rondleiding’ afgelopen was, hadden we allebei veel honger en zijn we in een Libanees restaurant beland (bestaat er wel zoiets als cuisine suisse?). Was oké, niet schitterend. Wat je kan verwachten van een restaurant in de stationsbuurt (mijn idee van een stationsbuurt is er natuurlijk niet op verbeterd sinds mijn eerste bezichtiging).

Net zoals de voorbije dagen regende het, dus zijn we maar terug naar onze studio getrokken. En vroeg gaan slapen. Jawel, de ‘grote avonturiers’ brengen hun eerste zaterdagavond in de zetel door.

Advertenties

Reacties welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s